“Den Skønneste morgen” meditation inkl. healing

Vågner du nogle dage med følelsen af, at dagens opgaver styrer dig og ikke omvendt?

Glemmer du til tider at mærke efter, hvordan du egentlig har det?

Kunne du tænke dig en morgenrutine, der giver dig den skønneste morgen?

Ved dagligt at lytte til meditationen ”Den skønneste morgen” inkl. Healing, vil du med tiden opnå mere ro og balance i dig. Du vil opleve større kontakt  med dit indre selv og dine behov , og være bedre til at sige til og fra i løbet af dagen.

Ved at prioritere dig selv og en skøn start på dagen, vil du være på forkant med dagen og opleve højere energi og større nærvær.

Jeg blev opmærksom på værdien af en dejlig morgenrutine, da jeg på et tidspunkt havde nogle udfordringer i mit liv. Jeg besluttede mig for, at jeg først gik ud af døren, når jeg følte mig glad og positiv, og med en forventning om en god dag.

Meditationen inkl. healing varer 7 minutter. Du kan lytte siddende eller liggende som det passer dig bedst. Du må ikke lytte til meditationen, når du kører bil. 

Derudover får du også min unikke opskrift på hvordan du skaber det perfekte morgenritual for dig selv.

Du kan downloade meditationen ”Den skønneste morgen” til en intropris på 39 kr.