Om

Her er lige lidt om min baggrund.

Mit navn er Karen Emma Schaal. Det meste af mit arbejdsliv har jeg tilbragt som sygeplejerske på hospitaler mm. Interessen for hvordan vi mennesker fungerer, hvad der påvirker os, og hvordan vi kan forbedre vores liv har haft min interesse i mange år. 

Efter en håndanalyse for nogle år siden, tog jeg min første uddannelse som healer, Energy Flow Healer ved Britta Baumann, senere også Spirituel Healer ved Rikke Mors. Lige nu er jeg i gang med en Power Healing uddannelse ved Malene Ratajczak.

Derudover har Feng Shui og indretning også haft min opmærksomhed en del år. Efterhånden som jeg er blevet klar over hvordan vi påvirkes af vores omgivelser, vores ting mm., har jeg også uddannet mig til oprydnings coach ved Denise Linn. Oprydning kan støtte og hjælpe os til forbedringer vi ønsker i vores liv.

Nogle gange fører livet os i nogle spændende retninger, når vi våger os ud hvor det hele virker lidt usikkert. Jeg var faktisk noget nervøs og spændt, inden jeg mødte op til den første dag på healer uddannelsen. Og så er det bare så vildt, at det er helt rigtigt for mig.

At arbejde med det hele menneske, har altid interesseret mig, hvordan krop og psyke hænger sammen. Louise Hay har været og er stadig en meget stor inspirations kilde, hvor det vi tror på og det vi siger til os selv og andre, bliver det vi får i vores liv. Det vi giver ud, får vi mange fold tilbage. Altså har vi muligheder for at forbedre vores liv. Aller vigtigst, så siger Louise, at når vi lærer at elske os selv, så bliver livet lettere.

Karen Emma